Hjalmar Stenild Andersen

Årgang: 1997

Fysioterapeut

Uddannet i 2021 fra Haderslev

Har været på klinikken siden: oktober 2021

Jeg har altid syntes at kroppen har været interessant med de ting den kan klare. Især når/hvis man presser den ud over det, man troede var muligt. Ligeså er kroppen interessant i forhold til, hvad den selv formår at genopbygge, hvis man hjælper den på vej, gennem vejledning af øvelser og forståelse af skaden/smerteproblematikken.

Jeg kommer fra et vikariat på Grindsted neurorehabilitering, hvor jeg arbejdede med genoptræning af patienter i alle aldre. For at træning og genoptræning skal lykkes, er det vigtigt, at vi samarbejder. Det brænder jeg for, og det glæder jeg mig til at vise dig/jer.

I min fritid spiller jeg håndbold på Grindsteds 1. divisionshold og er træner for U19 pigerne. Håndbold er en sport, hvor der både er træning og forebyggelse af skader, og her bruger jeg min baggrund som fysioterapeut samt viden omkring kroppen til planlægningen af træningen.

Jeg er holdspiller og ser frem til at skabe et personligt forløb i sammenspil med mine patienter, hvor vi sammen arbejder hen imod at blive skaden kvit.